Боби включи "турбото" към Калина Паскалева в Big Brother

Буюклиева проплака: Ще се мре
Обновена: 25 ное 2014 09:02 | 25 ное 2014 09:02, Александър Попов
13
Боби включи "турбото" към Калина Паскалева в Big Brother
Снимка: Big Brother

Първите флиртове в Big Brother вече са факт. Боби Турбото е доста впечатлен от Калина Паскалева и започна да я атакува на нежния фронт. Изкусителката пък хич не се и дърпаше и кокетно се настани в прегръдките му. Това не остана незабелязано и другите съквартиранти дадоха кураж на Боби да продължи със свалките.

Емо Каменов пък подходи по директния си начин и приклещи Паскалева и я обвини, че дава сигнали, че нещо между двамата ще се случи. Това леко изнерви Паскалева и тя бе категорична, че няма шанс нищо да се случи и тя се е държала просто приятелски.

В герой на уикенда обаче се превърна Петя Буюклиева, която не можа да приеме факта, че е класирана на последно място във вътрешен конкурс за таланти. Каменов хареса повече изпълненията на Ники Китаеца и Бони, което пък автоматично прати Петя на "Бунището за звезди". Певицата започна да се оплаква, че е на лекарства, ще се разболее и в крайна сметка констатира, че "ще се мре, имайте готовност да викате линейка".

Междувременно станаха ясни всички номинирани за изгонване. След като Буюклиева и Емо Каменов бяха номинирани служебно, към тях се присъединиха Христо Трифонов и Бони. Най-много негативни гласове от съквартирантите получи Христо, критики отнесе и Бони за двойнственото си поведение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: Big Brother
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
3
 
! Отговори
елементарно преди 9 години
До възмутенаОт балъците идват, уважаема, от тези, които цъкат есемеси, отделно осигуряват гледаемост и скъпоплатено рекламно време на продуцентите, от простотията, човешката злоба и неистовата наслада, с която се наблюдава чуждото унижение. Всичко това кара парите да се леят като водопад, какви ти перачници, хората харесват такива зрелища, не че някой си го признава.
9
0
 
23
 
! Отговори
възмутена преди 9 години
Изумително е, откъде идват и се влагат толкова много пари в този Брадър?! И тези огромни хонорари да се дават на т.нар. "випове" - за да се гледа кой какво пие, яде, пуши и да се правят на естествеи? Пошло и кичозно е да се шуми около такива персони и изкуствено да им се вдига цената. Като Йорданка Христова - насила са я накарали да влезе, за да вземе 300 000 лв., че се и пазарила! Тези предавания си заслужават елементарната публика, но е и голяма перачница на пари!
8
0
 
17
 
! Отговори
Див селянин преди 9 години
Петя, Петя, а га подписа за хонорара, ни рива, нъл тъй?
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Емо Каменов е див пръч и ще я обрули тая Паскалева.
6
1
 
10
 
! Отговори
Пустиняк преди 9 години
Бобу турбуту бая е загорел! Сака да и го спущи вертикално между филийте...
5
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е нали свърши тва и Варгала спечелил. По колко пъти едно и също? Нова, нещо да не свършиха турските сериали, че се чудите с каква друга тъпотия да ги заместите?
4
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ама то пак ли почна? Нали наскоро приключи някой епизод там, не знам как се водеше точно, доколкото си спомням. Едно време ставаше за сеира, ама сега вече се изтърка, все едно и също. Даже и за сеира вече не става. Аз не знам, някой изобщо следи ли го вече това предаване. Ама ме съмнява да има висок рейтинг вече.
3
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Предлагам нов сезон Бай брадър за клошари с бой,глад и каскади като в JackAss специален гост Ники Кънчев. Това ще събуди интереса.
2
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чакайте, това нещо не приключи ли скоро ? Сега нов ли има ? Защо ? Излагат се вече ... Май трябва да се прокара закон, който да забранява телевизията ... Само помия!
1
4
 
24
 
! Отговори
тъй тъй преди 9 години
всяко общество интелигентните хора са малцинство ,а простаците мнозинство . Когато представител на примитивното мнозинство, какъвто е въпросният Емо ,оценява таланти ,истинските таланти нямат шанс. Харесвани са само певачки като Бони.